Si-a infometat si terorizat sotia timp 12 ani de zile: nu-si dorea o sotie grasa

Si-a infometat si terorizat sotia timp 12 ani de zile: nu-si dorea o sotie grasa

Matthew Hartley și-ar fi maltratat fosta soție înfometând-o pentru că dorea ca ea să aibe  o talie cât mai subțtre, nu-și dorea soție grasă. Catherine Hartley, în vârstă de 32 de ani, spune că fostul său soț, Matthew Hartley, a atacat și a terorizat-o de mai bine de 12 ani. Dar omul neagă orice acuzație. Potrivit femeii a obligt-o să piardă peste 30 de kilograme, pentru că “nu dorea o soție grasă”. Catherine, care a avut talia 46 atunci când s-a căsătorit cu Hartley, a declarat pentru ziarul Daily Record că ea a devenit atât de slabă “încât purta hainele de un copil de 7 ani ”

 

Citește și Tantarii transmit un virus mortal care afecteaza creierul: simptomele

Hartley a fost găsit vinovat de maltatrarea lui Catherine de trei ori între ianuarie 2004 și noiembrie 2016. El a negat toate acuzațiile. Într-un episod el ar fi atacat-o pe Catherine în fața familiei ei, a prinsă-o pe gât și a ridicat-o în aer  aruncându-o de pământ.  Apoi s-a așezat pe ea și a încercat să o stranguleze.  Femeia susține că prima dată ar fi atacat-o pentru că  a cerut mâncare. Violențele nu s-ar fi oprit nici măcar când era însărcinată.

 

Hartley a fost condamnat la 12 luni de muncă zilnică  și plasat în registrul infractorilor sexuali pentru aceeași perioadă de timp.

De Ana Moldovan

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.