Inuman și absurd! Și-a înfometat fiul adoptiv pentru a beneficia de ajutor social

Și-a înfometat fiul adoptiv pentru a beneficia de ajutor social

O poveste incredibilă, înfiorătoare, inumană și absurdă. O mamă adoptivă și-a înfometat timp de 8 ani fiul adoptiv pentru a beneficia de ajutor social. Rusoaica Lyubov Korotkova a făcut tot posibilul pentru ca fiul ei adoptiv de 11 ani să pară un copil cu dizabilități înfometându-l timp de 8 ani.

Băiețelul de numai 11 ani, Valery Kandaurov,  a fost forțat să trăiască în condiții de lipsuri excesive timp de 8 ani, putând să se hrănească cu puțină mâncare. Copilul primea doze zilnice de droguri. Korotkova a ascuns planul său diabolic și de soțul ei, Andrei.

Patru lei sacrificați brutal de braconieri pentru poțiuni de vrăjitorie într-una dintre cele mai mari rezervații din lume

Malnutriția copilului a atins niveluri de extreme de urgență. Greutatea lui Valery  corespundea cu cea a unui copil de patru ani. Femeia nu numai că l-a înfometat dar nici nu l-a trimis la școală. În toți acești ani femeia a dus copilul la mulți medici încercând să-i convingă că este bolnav de cancer.

Svetlana Petrenko de la comisia federală de investigație federală, a confirmat: “Malnutriția era atât de severă încât băiatul de 11 ani cântărea cât un copil de 4 ani”, scriu cei de la Daily Mail

Femeia a fost condamnată pentru” vătămări grave în detrimentul unui minor “. Acum ea trebuie să ramburseze toți banii pe care ia luat și să plătească alți   9.400 de euro “daune morale” fiului ei care a fost imediat îndepărtată de ea.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.