Și-a înfometat copilul de două luni atât de mult încât acesta a murit de malnutriție

O tânără pe nume Angel Poole în vârstă de 25 de ani din Birmingham a fost condamnată la 10 ani de închisoare săptămâna trecută, după ce o autopsie a constatat că fiul său a murit de malnutriție datorită neglijenței sale.

La doar două luni, Judah Wessels a murit tragic în iulie 2016, cântărind doar 2,3 kg, jumătate din greutatea unui copil sănătos de aceeași vârstă. El avea cu 900 de grame mai puțin decât greutatea pe care a avut-o la naștere.

Românul Gelu Cherciu acuzat că și-a omorât iubita se apără: ”Am găsit-o deja moartă”

La opt săptămâni după naștere, femeia a sunat la numărul de urgență 911 spunând că fiul ei nu poate să respire. Bebelușul a fost dus de urgență la spital unde a fost declarat mort la scurt timp după aceea. Autopsia pe corpul micuțului  a constatat că bebelușul era “în mod semnificativ malnutrit” ​​și că acesta suferea de malnutriție, scrie Daily Mail

Băiețelul a murit ca rezultat al înfometării și deshidratării.

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.