Și-a înecat fiica vitregă de numai doi ani, fratele ei a văzut tot și a povestit poliției

Un băiețel de numai 4 ani a spus poliției că l-a văzut pe tatăl lui vitreg, Raymond Dejournett în vârstă de 25 de ani, cum  a înecat-o pe sora cea mai mică, Kennley, în cada de baie din casa lor din Benton, Missouri. “A ascuns-o sub apă”, a spus el, “când s-a ridicat sus, era moartă”.

Însărcinată, se aruncă din mașina pentru a se salva de atacatorul ei, naște și moare la scurt timp

Potrivit Metro, copilul a fost a fost ascultat de către agenți după moartea surorii sale. El a spus că a văzut bărbatul lovindu-i pe ceilalți frați ai lui, inclusiv pe micuța de 2 ani. După ce a înecat-o pe fetiță, bărbatul a dus-o la spital spunând medicilor că a fost un accident și că în timp ce îi făcea baie fetița s-ar fi simțit rău și s-a înecat. Dar totuși, vânătăile de pe corpul fetiței nu au convins medicii și au chemat poliția.

Casa groazei! Zece fraţi, torturaţi zilnic de proprii părinți. Starea deplorabilă în care au fost găsiți / FOTO

Mama copiilor a negat că nu știa nimic despre abuzurile concubinului ei și că-i credea pe micuți în siguranță. În baza declarațiilor copilului atât Raymond Dejournett cât și mama copiilor a fost arestați.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.