Și-a înecat cei doi gemeni în vană și a trimis o scrisoare soțului: ”Este vina ta!”

Și-a ucis gemenii de doar 23 de luni, înecându-i în cadă și apoi a încercat să se sinucidă, izbindu-se cu mașina  într-un camion. Și pentru toate acestea, acum își acuză  fostul soț , căruia i-a trimis o scrisoare de la unitatea de sănătate mintală în care este închisă din ziua crimei  care a avut loc pe 26 decembrie.

 

Samantha Ford , în vârstă de 38 de ani, ar putea fi condamnată la 10 ani de închisoare pentru uciderea lui Jake și Chloe, copiii pe care i-a avut cu prin inseminare artificială  în urmă cu aproape doi ani. A făcut-o pentru a se răzbuna  împotriva tatălui copiilor, Steven, pentru a-l face să înțeleagă cât de greu i-a fost să părăsească  viața perfectă din Qatar pentru a se întoarce în Marea Britanie. Și nu numai atât. Bărbatul a fost nevoit să sufere o umilire suplimentară primind scrisoarea femeii, în care l-a  acuzat de moartea gemenilor.

Citește și: Șase copii a unei familii au murit în condiții misterioase, tatăl era convins ca un demon îi bântuia casa

Într-o postare lungă publicată pe profilul său de Facebook, Steven a numit-o psihopată și narcisistă :

“Sistemul judiciar britanic a eșuat încă o dată – a spus el. Ucigașa copiilor mei a avut curajul să-mi scrie de ude este închisă trimițând acea scrisoare mamei mele. Ar trebui să le fie rușine că au permis așa ceva “. Femeia va fi ținută în centrul de specialitate până când medicii o vor declara aptă pentru transferul în închisoare.

Samantha și soțul ei Steven s-au căsătorit cu 10 ani înainte de a avea cuplul gemenii după un tratament îndelungat . Familia a locuit în Qatar dar din motive de muncă, au revenit în Marea Britanie la începutul anului 2018. Această decizie,  femeia nu a acceptat-o ​​niciodată și s-a amplificat prin faptul că soțul ei a părăsit-o, până când, la 26 decembrie trecut, a decis să se răzbune .

 

Ford și-a înecat gemenii în vană, și s-a uract la volan conducând cu viteză maximă încercând să se sinucidă izbindu-se într-un camion. Polițiștilor le-a spus să o lase să moară , în schimb, a fost arestată și acumîși așteaptă procesul.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.