O bunică și-a închis nepoțelul în mașină și a plecat la casino: după 6 ore l-a găsit mort

O bunică a fost condamnată la  17 ani de închisoare după ce și-a lăsat nepotul în vârstă de cinci ani în mașină și fără aer condiționat timp de șase ore. Alanna Jean Orr, în vârstă de 50 de ani, și-a lăsat nepotul ei de cinci ani, Maddox Ryan Durbin, închis în mașină când temparatura afară era în jurul valorii de 32 de grade și a plecat la cazinou.

Totul s-a întâmplat pe 21 iunie 2018. Femeia de 50 de ani ar fi trebuit să aibă grijă de nepoțel, dar a plecat să-și omoare timul  la Cazinoul Kickapoo din Harrah, Oklahoma. A intrat în cazinou la ora 13:33 și a ieșit la 19:18.

O elevă de 14 ani s-a sinucis pentru că nu putea urmări lecțiile online impuse în perioada de Coronavirus

Când a ajuns la mașină, și-a dat seama că micuțul nu mai respira și a chemat autoritățile și salvarea dar pentru el nu s-a mai putut face nimic, scrie Daily Star Online.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.