Și-a închis iubitul într-o valiză și l-a ucis: ”Să simtă și el ceea ce simt atunci când mă înșeală”

Un cuplu în stare de ebrietate s-au jucat de-a v-ați ascunselea și l-a lăsat să moară. Sarah Bone, în vârstă de 42 de ani, din Florida, a fost arestată sub acuzația de omor de gradul doi după ce și-a închis partenerul într-o valiză ”din joacă” și l-a lăsat acolo mai multe ore. Femeia a ieșit din casă după ce a pus lacătul pe valiză .

Când s-a întors acasă, femeia a deschis valiza și l-a găsit pe Jorge Torres, 42 de ani fără viață. Se pare că cei doi se îmbătaseră și au decis să joace un joc împreună. Au început să se joace de-a v-ați ascunselea, așa că femeia i-a propus bărbatului să intre în valiză și să-l închidă înăuntru. Bărbatul a început să urle, potrivit mărturiei femeii, dar a vrut să-l lase închis în valiză,spunându-i că așe se simte și ea când este înșelată.

Citește și Copii cu dizabilități îngropați până la gât în excremente de capră în ​​timpul eclipsei solare: „tratamentul” extrem din India

Poliția a găsit pe corpul bărbatului vânătăi în jurul ochilor și o tăietură pe buze, ceea ce a demonstrat că între cei doi a a vut loc o altercație violentă. Acum, femeia se va confrunta cu un proces pentru omor.

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.