Și-a închis fiica în apartament și a plecat în vacanță: o fetiță de 3 ani a fost găsită fără viață de bunica ei

Maria Plenkina, în vârstă de 21 de ani  din Rusia, și-a lăsat fiica cu o cantitate mică de mâncare pe o farfurie și a plecat într-o vacanță  de o săptămână. Fata a fost găsită moartă de bunica ei care intrase în casă. Cu trei zile mai devreme fusese ziua de naștere a fetiței, relatează Mirror

Micuța Kristina a fost găsită fără viață dezbrăcată pe pat în camera ei. Tragica poveste s-a întâmplat anul trecut pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiților.

Când a fost reținută, mama nu a plâns și nu a arătat niciun semn de regret, au declarat surse de aplicare a legii.  Potrivit documentelor prezentate în instanță, fetița a fost atât de flămândă că încercase să mănânce detergent de spălat vasele.

Citește și Încearcă să-și salveze căsnicia: soția îl refuză iar el se sinucide

Trupul fetei a fost găsit de bunica sa Irina Plenkina, în vârstă de 47 de ani, care venise să-i ureze o a treia zi de ziua de naștere a fetiței. Femeia a declarat că vobise cu fiica ei la telefon și îi spusese că lasase fetița la o prietenă: ”Se pare că în atâția ani, nu am reușit să-mi cunosc fata”, a spus bunica.

Maria Plenkina ar putea fi condamnată la o sentință de la 8 la 20 de ani de închisoare.

Sursa: Mirror

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.