Si-a impuscat cel mai bun prieten dupa care s-a sinucis: doi studenti de 24 de ani au fost gasiti morti

Si-a impuscat cel mai bun prieten dupa care s-a sinucis: doi studenti de 24 de ani au fost gasiti morti

Doi studenți de 24 de ani de la Universitatea de Stat din Texas au fost găsiți morți în apropierea campusului în ceea ce poliția descrie ca o crimă – sinucidere. Matthew Pfluger și Connor Shannon erau prieteni și colegi de cameră. Corpul lor lipsit de viață au fost găsite duminică dimineață de un prieten în jurul orei 9:30.
Anchetatorii cred că Matthew Pfluger la împușcat pe Connor Shannon de mai multe ori în interiorul casei, înainte de a încerca să se sinucidă cu un cuțit. Apoi s-a dus în curtea din spate și s-a împușcat în cap.

 

Autoritățile nu au dat nicio declarație privind incidentul.

Te-ar putea interesa și Cipru, criminalul in serie Nikos Metaxas a marturisit “Am ucis cinci femei si doi copii”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.