Si-a implorat bunicii sa nu-l trimita inapoi la parinti: un baietel de 4 ani a murit in circumstante suspecte

Si-a implorat bunicii sa nu-l trimita inapoi la parinti: un baietel de 4 ani a murit in circumstante suspecte

Un băiețel de 4 ani care fusese luat de la familia sa și apoi trimis înapoi la părinți, a murit în împrejurimi suspecte. Se pare că, copilului îi era frică și nu voia să se întoarcă la familia sa.

Moartea micuțului  Noah Cuadro de 4 ani, a făcut scandal în California. Copilul, potrivit decalrațiilor familiei, s-ar fi înecat în piscină la 6 iulie, dar doctorii din Palmdale care au examinat corpul au găsit răni mortale care nu sunt compatibile cu înecul. Încă de la începutul acestei teribile povești se pare că la mijloc ar fi fost vorba de o imagine a degradării familiei.  În urma mai multor episoade serviciile sociale au scos copilul din familie, ca mai apoi să-l înapoieze în acel context îngrozitor.

Se pare că micuțul și-a exprimat teama de a se întoarce să locuiască în acea casă, scrie Metro.co.uk.

Criminal în serie executat cu o injecție letală: a ucis șase gay

Micul Noah Cuadro de doar 4 ani, a murit acum șase zile în Palmdale, California. Părinții au afirmat că băiețelul s-a  înecat în apa piscinei, însă medicii care au examinat corpul copilului și au o opinie complet diferită: au fost descoperite răni adânci care demonstrează  o imagine diferită de cea prezentată de cuplu . Ar fi vorba de crimă. Cu ceva timp în urmă, serviciile sociale au luat custodia copilului  părințilo, constatându-se mai apoi că micuțului îi era frică de părinți.

Bunica copilului, Eva Hernandez, cea care a avut grijă de Noe în perioada în care serviciile sociale l-au scos din din casa părintească a spus că îi era frică să trăiască cu mama și tata. “Le-am spus asistenților sociali:” Vă rog, copilul  nu vrea să plece. Vrea să rămână aici. El m-a implorat și mi-a spus:” Bunico, nu mă trimite înapoi…

 

” Nu știu… nu am putut face nimic. Pur și simplu ei trebuiau să-l trimit înapoi “, a explicat ea. În ciuda plângerilor copilului,   Hernandez a trebuit să respecte dorințele serviciilor sociale care l-au trimis acasă, unde Noe a murit în circumstanțe suspecte.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.