Și-a găsit iubita dormind cu altul în pat: s-a răzbunat distribuind fotografiile lor pe rețelele de socializare

Și-a găsit iubita dormind cu altul în pat: s-a răzbunat distribuind fotografiile lor pe rețelele de socializare

În anumite situații, o doză sănătoasă de ironie nu doare niciodată, chiar și în acele contexte de viață la care nu ne-am fi așteptat niciodată. Dacă din întâmplare aflați că partenerul dvs. vă înșală în pat, ce ați face? Ați acționa ca Duston Holloway care a umplut internetul cu fotografiile iubitei trădătoare descoperită exact ceea ce nu ar fi dorit niciodată să o știe: în patul lor cu un alt bărbat. Uite ce a făcut protagonistul acestei povești absurde!

O plimbare pe plajă se transformă în tragedie: un tânăr de 24 de ani moare înecat pentru a-și salva mama

 

Întorcându-se într-o noapte acasă, Duston și-a găsit partenera, complet beată după o probabilă „noapte nebună”, în pat cu un străin . Imediat Duston, enervat de trădarea neașteptată, a încercat să o trezească, dar fără răspuns..  

. 1

Evitând violența, Duston și-a luat telefonul mobil și a decis să-și umilească (fosta) iubită fotografiind-o cu străinul dezbrăcat care dormea ​​în patul lor. O răzbunare care a depășit cu mult o simplă fotografie aparent ironică și ….fotografiată….

2

O răzbunare neobișnuită, dar care, în ciuda ironiei sale de bază, ne învață că o doză sănătoasă de simț al umorului ne poate salva uneori cu adevărat de dezamăgirile cele mai amare ale vieții noastre. Felicitări pentru sângele rece, Duston!

imagine: Duston Holloway / Facebook

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.