Și-a forțat nepotul de 6 luni să bea vin și bere: ”Este un profesor!” VIDEO

Un film groaznic, difuzat pe Facebook, îl arată pe cel care a fost identificat ca Eloy Camacho Diaz, un profesor de școală din Peru, care forțează un copil să  bea bere. Filmulețul a  devenit viral în țara sud-americană și a fost eliminat repede de pe Facebook după mai multe critici care declanșat și o investigație din partea directorii școlii.

Miracol în Tirana: doi gemeni au venit pe lume la câteva minute după cutremur / VIDEO

În videoclip se vede bărbatul, care este și unchiul copilului, la o petrecere   în Ferrenafe, nord-vestul Peru.

Într-o primă ocazie, el îi oferă copilului, care după părerea lui, are mai puțin de șase luni, un pahar de vin în timp ce stă în brațele unei femei. Când copilul refuză o altă băutură – o sticlă de bere – omul își bagă  degetul în alcool și apoi în gura copilului. William Daniel Camacho Diaz, care a filmat episodul oribil, la identificat pe Eloy Camacho Diaz, care este un profesor la o școală din apropiere.

 

Sursa video You Media

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.