Și-a exumat părinții și le-a vândut oasele pentru o motocicletă

Un bărbat a fost arestat pentru că ar fi dezhumat trupurile părinților săi, astfel încât să le poată da la schimb pentru o motocicletă. Poliția din Mozambic, a reținut un bărbat din provincia nordică a Nampulei sub suspiciunea de a exhuma cadavrele părinților și unchiului său. Bărbatul este acuzat de polițiști că a exhumat rămășițele părinților și pe cele ale unui unchi, după ce un om de afaceri i-a oferit o motocicletă și 300 de dolari în schimbul lor, potrivit Daily Mail.

 

Dragonul Albastru: o moluscă cu culori extravagante care pare să provină de pe altă planetă

 

″Șeful m-a pus să îi aduc oase ale unor oameni care nu au murit de boală. La schimb, mi-a promis o motocicletă. M-am dus la cimitirul în care e înmormântată familia mea și am săpat după oasee tatălui meu, ale mamei și unchiului”, a declarat bărbatul. Se spune că bărbatul a luat oasele din cimitir într-o noapte, după ce un om de afaceri i-a promis o motocicletă și peste 300 de dolari (234 de lire sterline) în numerar.

Este al cincilea astfel de caz investigat în acest an de autoritățile din Mozambic, care susțin oasele ar fi cumpărate de vrăjitoare pentru anumite ritualuri.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.