Și-a exterminat cu sânge rece soția și cei trei fii ai săi: arestat

Un bărbat de 53 de ani a fost arestat de poliția din California după ce și-a exterminat  toți membrii familiei sale într-o săptămână. Tragedia s-a produs în apropierea orașului Sacramento, unde pe  7 octombrie anul trecut, Shankar Hangud și-a ucis soția și doi dintre fii, în timp ce fiul cel mai mare a fost ucis pe 13 octombrie în apropierea graniței cu statul Oregon. Bărbatul ar fi mărturisit crimele fără să ofere mai multe explicații .

Citește și Și-a ucis soțul cu mai multe lovituri de cuțit: femeia etalează pe față toți dinții într-un zâmbet larg de fericire

Conform celor reconstruite de agenții poliției, Shankar Hangud și-a ucis soția, Jyothi Shankar în vârstă de 46 de ani, Gauri, în vârstă de 16 ani și Nischal în vârstă de 13 ani, pe 7 octombrie. Fiul mai mare de de 20 de ani a fost ucis în județul Siskiyou, de-a lungul graniței cu Oregon . În acest moment, poliția nu a publicat detalii despre modul în care au fost ucise victimele.

După ce a finalizat ultima crimă, bărbatul a încărcat cadavrul fiului său în mașină și a condus 200 de mile până la o secție de poliție din Muntele Shasta , nordul Californiei, declarându-se inițial vinovat. La acel moment, agenții au procedat la arestarea lui. În locuința lui au găsit cadavrele celorlalți membri ai familiei sale.

Hangud a fost arestat și este acuzat de crimă de gradul I.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.