Și-a dorit mult un băiat, dar soția a născut o altă fetiță. Tatăl și-a scos copila în vânzare online

Omul și-a vândut fetița online unui cuplu care locuia la 1000 km distanță. Bunica fetiței a descoperit totul și și-a denunțat fiul autorităților. Un bărbat din China de Est, din Yiwu, și-a vândut fiica, dezamăgit de faptul că avea încă o fetiță. Omul dorea un fiu, iar dezamăgirea era atât de mare încât  a decis să rezolve situația vânzându-l unui cuplu.

Un bărbat, deja tatăl unuei fetițe,  devenit recent tatăl unei alte fetițe.  Omul, numit Xiaohui de către mass-media chineză pentru a-i proteja identitatea, spera de data aceasta la nașterea unui băiețel. Dar când a văzut în brațe o altă fetiță sa hotărât să scape de ea.

O poveste plină de oroare în care un bărbat de 64 de ani a abuzat de două fetițe, iar mama știa tot

Omul, șomer, s-a gândit să ”prindă doi iepuri dintr-o dată: să vândă fetița de care nici nu dorea să se acupe și să facă bani.  Ela  scos-o la vânzare cu  4.000 de yuani (aproximativ 5.000 de euro). Șocant este că a găsit și cumpărători, o familie de tineri care își doreau enorm de mult un copil…

Din fericire mama bărbatului știa că fiul nu dorea fetița, dar la un moment dat acesta nu o mai lăsa nici măcar să intre în casă, așa că femeia a intrat la bănuieli. Speriată că s-ar fi putut întâmpla ceva cu copila femeia și-a denunțat fiul autorităților

Luat la întrebări , omul a mărturisit că a vândut fetița unui cuplu din Hubei,  la 1000 km distanță.  Cuplul a fost urmărit și fata a fost luată înapoi. Din fericire, cei doi nu aveau intenții rele: își doreau enorm un copil pe care nu-l puteau avea și apoi au recurs la cumpărare – vânzare.

 

Dacă este găsit vinovat bărbatul ar putea fi condamnat de la  5 și 10 ani de închisoare, dar nu este exclusă închisoarea pe viață sau pedeapsa cu moartea.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.