Și-a atacat soția însărcinată pentru un ”Îmi place” pe Facebook: condamnat

Într-adevăr șocant ce s-a întâmplat în Regatul Unit, unde un bărbat și-a atacat soția însărcinată pentru un „Îmi place”  pe Facebook  : bărbatul a fost arestat și condamnat. Numai un miracol a făcut ca această femeie să fie încă în viață…

În Kent, Marea Britanie, un bărbat în vârstă de 31 de ani și-a atacat soția însărcinată, după ce un alt bărbat a pus „îmi place” unei fotografii pe care ea a publicat-o pe Facebook . Potrivit autoritățile judiciare competente care au analizat cazul, soțul și-ar lovit la început  soția cu receptorul telefonului de acasă, apoi ar încerca să o arunce pe geam. Nereușind a lovit-o cu pumnii și cu picioarele fracturându-i două coaste și perforându-i un plămân. Bărbatul de 31 de ani a fost arestat și condamnat la 3 ani și 9 luni de închisoare.

 

O mamă și-a ucis copiii: se temea că s-ar fi descoperit incestul cu fratele ei, tatăl copiilor

Soția, a scăpat cu viață în mod miraculos și a fost transportată imediat la „Queen Elizabeth The Queen Mother Hospital” din Margate, unde a fost internată și unde aflase  că este însărcinată. Potrivit anchetei  bărbatul a mai avut alte  41 de plângeri împotriva sa , unele dintre ele pentru hărțuire.  După pronunțarea sentinței, judecătoarea Amy Nicholson a spus că „ Ashley Brazier reprezintă un risc semnificativ pentru public ”.

 

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.