Și-a ascuns cele două sarcini și și-a ucis bebelușii imediat după ce a născut, deoarece partenerul nu dorea copii

Și-a ascuns sarcinile și și-a aruncat bebelușii la coșul de gunoi, deoarece partenerul nu dorea să aibă copii.  Alyssa Dayvault  în vârstă de 32 de ani, a fost condamnat pentru două acuzații de crimă și abuz asupra copiilor de către un tribunal din Carolina de Sud, după ce a recunoscut că a ucis doi copii.

Citește și Tragedie de familie: o mamă și-a lovit fiica de 3 ani cu ciocanul în cap până a ucis-o

Femeia, care între timp s-a ascuns cele două sarcini, una în 2017 și cealaltă în 2018. Nu ar fi spus nimic nici măcar partenerului ei, care se pare că nu-și dorea copii, așa că a păstrat secretul, a născut în secret și apoi i-a ucis pe cei doi bebeluși aruncându-i la gunoi, relatează The Sun.

Dayvault a declarat poliției în interogatoriile anterioare că prima fiică născută în 2017 avea un cordon ombilical în jurul gâtului iar când a născut a doua oară a leșinat și când s-a trezit, bebelușul  era deja mort. În ambele situații, copiii au murit din cauze naturale, a spus ea, și intrând în panică i-a aruncat în gunoi. Cu toate acestea, medicii au adus prove care au demonstrat că femeia mințea deoarece autopsia asupra unuia dintre cadavre a arătat că al doilea copil s-a născut în viață.

Medicii au aflat și ce se întâmplase. După a doua naștere, femeia s-a dus la spital deoarece nu a putut să-și scoată placenta și a făcut o infecție. Medicii au întrebat unde este copilul iar femeia le-a spus versiunea ei.

Dayvault a fost denunțată, dar a reușit să scape. Până în prezent nu se știe unde s-ar putea ascunde și este căutată în toată țara.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook, Twitter, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.