Și-a amputat brațul cu drujba pentru a încasa banii de la sigurare. Descoperită și arestată

Și-a amputat brațul cu drujba pentru a încasa banii de la sigurare. Descoperită și arestată

O înșelătorie studiată în orice minim detaliu a fost demascată de poliția din Ljubljana din Slovenia, care a arestat o  tânără de 21 de ani acuzată de tăierea deliberată a mâinii cu o drujbă. Un gest nebun doar pentru a încasa banii de la asigurare. Cât? Aproape 380 de mii de euro !

 

Potrivit purtătorului de cuvânt al poliției Valter Zrinski și raportat de agenția AFP, femeia “Cu ajutorul unui complice, și-a amputat în mod deliberat mâna la nivelul încheieturii cu o drujbă sperând că va arăta ca un accident ”.

Din fericire, medicii au reușit să-i salveze mâna.

 

Ceea ce a atras atenția anchetatorilor a fost faptul că tânăra nu cu mult înainte de ”falsul accident” a semnat cinci polițe de asigurare.

Te-ar putea interesa și Birmingham, o fetiță de 12 ani a fost violată într-un autobuz de șase bărbați

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.