Și-a abuzat iubita luni de zile până când i-a băgat capul în uleiul fierbinte: arestat

Într-un moment de nebunie a apucat-o de păr și i-a băgat capul în uleiul încins. Freddie McPherson, 21 de ani, din Kent, și-a supus iubita numeroase abuzuri care au durat luni întregi : a batjocorit-o pentru aspectul ei fizic, îi controla telefonul, a împiedicat-o să iasă afară și a bătut-o în mod repetat. Toate aceste torturi din cauza geloziei absurde.

Luni de zile îi spunea fetei că va trebui să moară și că este un nimeni. De o gelozie ieșită din comun, a încercat chiar să o sufoce în timpul uneia dintre numeroasele dispute violente.

Părinți aparținând unui cult religios și-au lăsat fetița de 11 ani să moară de foame. Jurnalul fetiței

După câteva luni de zile de tortură tânăra a reușit să-și facă curaj să să poveastească unchiului ei infernul prin care trecea. Freddie a fost arestat și condamnat la doi ani și trei luni de închisoare, plus un ordin de restricție de zece ani. Fata, care este acum încă în terapie și luptă pentru drepturile femeilor, victime ale violenței domestice.Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și InstragramLasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.