Și-a abuzat fiul în vârstă de 6 ani cu un băț, moare la puțin timp din cauza infecției: “A mâncat tortul meu”

Violența absurdă în timpul unui camping de familie. Conform celor reconstituite de ancheta împotriva bărbatului, totul ar fi început pentru că băiețelul a mâncat o bucată de tort fără permisiunea tatălui său.

Un tată american, Mauricio Alejandro Torres, în vârstă de 50 de ani se află acum în proces pentru uciderea micului Maurice „Isaia” Torres. Conform celor reconstituite de ancheta împotriva bărbatului, totul ar fi început pentru că băiatul ar fi mâncat o bucată de tort fără permisiunea lui. Băiatul a fost abuzat de un băț și a murit a doua zi de septicemie. Faptele datează din martie în urmă cu cinci ani, în timpul unui camping în statul Missouri. Bărbatul ar putea fi condamnat la moarte.

Potrivit acuzării, copilul a fost bătut brutal și abuzat chiar și de către mama care, după atacul oribil al tatălui ar fi fost martoră la violența extremă fără să facă nimic pentru a ajuta copilul, ba mai mult, ea l-ar fi ținut.

Citește și Și-a lovit fiul adoptiv cu 135 de lovituri de mâner de lemn. Copilul moare după 9 luni de agonie

Pentru aceasta, femeia, Cathy a fost deja condamnată la închisoare pe viață, după ce s-a declarat vinovată în martie 2017.

Abia când au înțeles gravitatea situației, cei doi părinți au decis să-l ducă pe copil la o clinică medicală din apropierea casei, în Arkansas, dar pentru băiat nu s-a mai putut face nimic. În ciuda tratamentului medical, băiatul a murit a doua zi. Tatăl fusese deja condamnat la moarte în noiembrie 2016, dar sentința sa a fost anulată în aprilie trecută, deoarece atacul a avut loc în Missouri și nu în Arkansas.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.