Și-a abuzat fiica minoră timp de un an și jumătate și a lăsat-o însărcinată, condamnat la 15 ani

Și-a abuzat în mod repetat fiica minoră timp de cel puțin un an și jumătate . Din aceste violuri suferite, fata a rămas însărcinată iar tatăl ei a fost condamnat de o instanță din orașul său.

Violența domestică a bărbatului împotriva fiicei sale minore a avut loc în Murcia, Spania. După cum a raportat 20minutos.es , instanța a constatat că bărbatul și-a violat fiica “într-o manieră persistentă și repetată”. Violurile au durat între august 2016 și ianuarie 2018. Bărbatul a profitat de absența soției sale acasă pentru a-și abuza fiica. Mai mult, după cum au reconstituit judecătorii, bărbatul reușise să-și reducă fiica la tăcere, amenințând-o că, dacă el va ajunge în închisoare, mama va rămâne singură.

Soția bărbatului și mama adolescente a fost prezentă și în instanță în calitate de martor. Femeia a explicat că atunci când a descoperit că fiica ei era însărcinată, soțul ei nu a fost nici surprins și nici dornic să știe cine este tatăl. Mama fetei a crezut că a rămas însărcinată cu un coleg, dar apoi mărturisirea fiicei sale a făcut-o să descopere realitatea tragică.

Citește și Fost angajat al Departamentului pentru Protecția Copilului arestat pentru pornografie infantilă

În cele din urmă, adolescenta a fost supusă la întreruperea voluntară a sarcinii. La mai bine de patru ani de la începutul coșmarului, bărbatul a fost condamnat la 15 ani de închisoare cu interdicția de a se apropia de femeie și de fată alți 15 ani și plata unei despăgubiri egale cu 60 de mii de euro.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.