Și-a abuzat cele trei fiice timp de cinci ani. Sentința care te lasă fără cuvinte: doar șase luni de închisoare

Un tată pedofil care și-a abuzat sexual cele trei tinere fiice a fost condamnat la doar șase luni de închisoare.  Pentru bărbatul, care nu poate fi numit din motive legale, ușile închisorii s-au deschis astăzi, miercuri, 14 octombrie, după ce a pledat vinovat de opt capete de acuzare de „tratament indecent” împotriva fetelor. Când au fost abuzate fetele aveau între 5 și 13 ani.

O victimă a spus că tatăl acum în vârstă de 63 de ani din Queensland , Australia, a condamnat-o pe viață la„ durere, furie, tristețe, ură de sine, frică, neîncredere și ură. Ceea ce doare cel mai mult este pierderea unui tată, pe care nu îl voi mai avea niciodată. Tată, de ce, de ce mi-ai făcut asta , de ce i-ai făcut asta fetiței tale? ”, a adăugat fiica pedofilului.

Potrivit Daily Star Online, o altă fiică a declarat în instanță că bărbatul i-a luat nevinovăția, demnitatea și stima de sine.

Citește și O mamă și-a ucis fiul în vârstă de 4 ani, în timp ce soțul ei face jogging: „L-a spânzurat cu ciorapii de nylon”

„O copilărie ar trebui să fie plină de fericire , distracție și amintiri iubitoare”,  a spus judecătorului în timpul procesului. „Din păcate pentru mine nu a fost așa. Era frică, durere, furie, fără să știu când se va termina acest chin ”.

Atacurile sexuale au avut loc pe parcursul a cinci ani , începând cu 1984, când mama fetelor mergea la muncă pe schimburi. Fetele și-au făcut curaj și i-au dezvăluit totul mamei lor doar cinci ani mai târziu, în 1989. Atacurile au fost raportate pentru prima dată poliției în 1991 , dar tatăl a fost acuzat abia în decembrie 2018.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.