Și-a abandonat fiica de 9 ani cu nanism, mama se apără: „Are 22 de ani și a vrut să ne omoare”

Un cuplu de părinți a fost acuzat că și-a abandonat fiica în vârstă de 9 ani bolnavă de nanism: „ Nu am abandonat-o, ne-a înșelat! În realitate, este o adultă de 22 de ani cu tulburări mentale. A vrut să ne omoare pe toți ”.

Povestea șocantă are  loc în SUA. Într-un interviu acordat Daily Mail TV , Kristine Barnett, o mama în vârstă de 45 de ani, acuzată că a abandonat o minoră, ar fi lansat acuzații de șoc: „ Fiica mea este de fapt o adultă sociopatică cu nanism care a vrut să ne omoare pe toți.».

Kristine și fostul ei soț Michael Barnett, în vârstă de 43 de ani, au fost condamnați în 2013 pentru abandon de minori. Ei au lăsat-o singură pe fetiță într-un apartament din Indiana înainte de a se muta în Canda. Micuța Natalia fusese adoptată  din Ucraina în 2010.

Băiețel de 5 ani forțat să trăiască într-un dulap. Polițiștii s-au îngrozit când l-au văzut în ce stare era

Potrivit poliției, copila a trebui  să creasă singură și să se decurce cum poate în ciuda faptului că suferă de o formă rară de nanism și avea probleme de mers.

În interviu, Kristine a insistat că a este o greșeală, potrivit femeii, la momentul presupusului abandon, Natalia nu ar fi avut 9 ani ci 22.

Mama susține că ea și familia ei ar fi adevăratele victime. Kristine spune că Natalia Grace ar fi împins-o împotriva unui gard electric și i-ar fi turnat clor în cafea.  “A făcut desene despre cum a vrut să ne omoare, și să ne învelească cadavrele într-o pătură și să ne lase în curte. De multe ori o prindeam că se uită la noi în miez de noapte în timp ce dormeam.  A trebuit să ascundem toate obiectele ascuțite. Am văzut-o turnând produse chimice în cafeaua mea și am întrebat-o ce face. La care ea a răspuns: „Încerc să te otrăvesc” .

Apoi Kristine continuă: „ Jurnaliștii mă fac să par un hărțuitor, dar nu există niciun copil. Natalia este  o femeie. Avea menstruații. Avea dinții de adulți. Nu a crescut niciodată un singur centimetru, ceea ce este normal și pentru un copil cu nanism ”.

Fetiță zgâriată pe față de o ”fantomă” în pătuțul ei. Momentul înregistrat de o telecameră / Video

Presupusul semnal de alarmă a venit în timp ce îi făcea baie. “O spălam și am observat că arăta ca un adult. Am fost uimită. Mi-a spus că are doar 6 ani, dar era clar că nu este adevărat . ” Kristine ar fi supus-o atunci pe Natalia la teste pentru a stabili adevărata vârstă. Fata ar fi mărturisi atunci că are 18 ani și din acel moment atitudinea ei s-ar fi schimbat. În 2013, când familia adoptivă s-a mutat în Canada, a întrerupt orice comunicare cu Natalia.

Însă poliția locală are o altă versiune. Potrivit autorităților, la momentul abandonului copila ar fi avut în jur 8 ani. Kristine și Michael au fost arestați și eliberați pe cauțiune pe 18 și 19 septembrie.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.