“Shitexpress”,site-ul prin care poți trimite un pachet cu caca persoanei pe care o urăști

“Shitexpress”,site-ul prin care poți trimite un pachet cu caca persoanei pe care o urăști

Nu s-ar fi putut numi altfel decât ”Shitexpress”, un serviciu de livrare la domiciliu al unui pachet plin cu caca la oricine doriți.

Aveți dușmani, cunoașteți persoane antipatice, vrei să faceți o glumă? Indiferent care ar fi motivul, acest serviciu livrează destinatarului un pachet frumosplin cu excremete și în formatul anonim. Cât costă? 12,95 euro, puteți plăti și în Bitcoin. Caca oriunde și la orice adresă din lume

Teroare în Franța: o panteră a intrat într-un apartament de la un bloc cu trei etaje / VIDEO

“Shitexpress trimite pachete pline cu caca de cal către orice destinatar în lume. Acceptăm și plăți în Bitcoin pentru a garanta 100% anonimatul cumpărătorului. Cumpărpără în valoare de mai puțin de 16,95 USD. Ambalare, expediere și un mesaj personalizat inclus. O modalitate ușoară de a trimite un rahat într-un pachet,  “explică creatorii proiectului.

Blogul companiei afirmă: “Scopul nostru pentru anul 2017 a fost atins în același timp în care am sărbătorit cea de-a treia aniversare a companiei noastre”

”Mai mult de două tone de caca de cal au fost distribuite la  6000 de destinatari norocoși. Din 87 de țări în care livrăm pachete, Statele Unite ale Americii este cea mai mare piață de livrare de caca de cal în lume. Nu este minunat?”

Mai sunt și alte site-uri care livrează caca: Poopsenders.com, Ipoopyou, Mailpoop.com.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.