Shannen Doherty: „Cancerul nu încetinește. Voi pregăti câteva mesaje video pentru cei dragi, pentru a le viziona când nu voi mai fi”

Shannen Doherty:  „Nu m-am așezat încă la masă să scriu scrisorile importante. Dar știu că trebuie. Sunt lucruri pe care trebuie să le spun mamei. Vreau ca soțul meu să știe ce reprezintă pentru mine ”.

Shannen Doherty se luptă cu cancerul în stadiul patru și nu dă semne de încetinire în ciuda tratamentului. Potrivit revistei Elle , vedeta Beverly Hills 90210 și-a povestit bătălia și decizia de a înregistra mesaje video pentru cei dragi, pentru a le viziona când ea nu va mai fi.

Ori de câte ori vine momentul în care aș putea să o fac, mă simt atât de final, atât de irevocabil”, explică actrița, „Adevărul este că încă mă simt ca o ființă umană sănătoasă, puternică. Este greu să-ți oprești existența atunci când simți că mai poți trăi încă 10 sau 15 ani “.

Citește și Și-au hrănit fiica nou-născută doar cu produse vegane provocându-i leziuni cerebrale permanente, judecătorul îi scutește de închisoare

Există multă viață în mine”, spune Shannen, care a fost diagnosticată pentru prima dată cu cancer de sân în 2015. Ea a anunțat că boala a încetinit în 2017, dar anul acesta cancerul a revenit. „Mă lupt cu toată lumea”, a scris ea pe profilul ei social. Am încă multe de dat”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.