Sfârșitul unei ere: înfrângere istorică pentru familia Kennedy din Massachusetts

Senatorul Ed Markey, în vârstă de 74 de ani, l-a învins pe Joe Kennedy, în vârstă de 39 de ani, în primarul democratic din Massachusetts.

Spania, negator al Coronavirusului arestat: “Medici și asistente din spatele farsei Covid”

Aceasta este o înfrângere istorică pentru „dinastia” Kennedy: este prima dată când un membru al familiei de origine irlandeză care i-a dat președintelui american John Fitzgerald este învins în Massachusetts.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.