Sfârșit tragic pentru o româncă din Germania: a murit sub privirea șocantă al iubitului ei

Tânăra era angajată  împreună cu iubitul ei, la firma care administra parcul de distracții în Germania

Conform bz-berlin.de, Andrada C. verifica barele de siguranță ale unui carusel, moment în care mașinăria s-a pus în mișcare. Un braț al caruselului a lovit-o puternic, în timp ce iubitul ei a reușit să se ferească la timp. El a văzut însă cum Andrada se stinge în fața lui, fără să o poată ajuta. Românca Andrada C., în vârstă de 29 de ani, a fost aruncată la un metru distanță de un braț al caruselului pe care erau puse cabinele.  A murit pe loc.

Șoc în Italia! O scroafă a ucis un român și a rănit grav un copil de doi ani

Christoph M. (34 de ani), fiul și coproprietarul, a putut vedea ce s-a întâmplat. Deși a intrat imediat în cabina de control și a apăsat butonul de urgență era deja prea târziu. Andrada zăcea fără viață în fața. Paramedicii au încercat să facă tot posibilul pentru a o salva,  dar degeaba…Andrada era moartă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.