Sfârșit de an tragic: Fetița de 10 ani lovită de o ambulanță înainte de Crăciun, a murit

O fetiță de 10 ani a murit după ce a fost lovită de o ambulanță cu puțin timp înainte de Crăciun. Fetița a fost lovită în plin de mașină în timp ce medicii au primit un apel de urgență. Fetița a fost dusă la spital în condiții foarte grave pe 22 decembrie dar azi dimineață a pierdut lupta.

Citește și O fetiță de 10 ani se află în stare gravă la spital după ce a fost lovită de o ambulanță

Poliția din Nottinghamshire continuă cercetările pentru a descoperi circumstanțele accidentului fatal. Între timp, Serviciul de Ambulanță East Midlands (EMAS) a declarat că a oferit condoleanțele sale sincere familiei fetei și au colaborat la anchetele poliției. Se presupune că ar fi fost un accident dramatic, din cauza vizibilității slabe și a vitezei mari a vehiculului. Nimeni nu vorbește încă despre dinamică, după cum relatează și Mirror, respectând durerea familiei fetei.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.