Sfârcurile unei femei au început să putrezească după o operație de mărire a sânilor

Sfărcurile unei femei au început să putrezească după o operație de mărire a sânilor

O femeie din Florida s-a dus în Columbia pentru pentru a-și face o liposucție pe burtă și o mărire de sâni, dar viața ei s-a transformat într-un coșmar.

Pentru a se simți mai încrezătoare și a-și face un cadou pentru ziua ei de naștere femeia s-a gândit să meargă în Columbia să-și facă o operație de mărire a sânilor și liposucție pe abdomen  deoarece acolo costă mai puțin, dar s-a trezit cu datorii și cu carnea putrezită și fără sfârcuri.  Femeia și-a povestit aventura pen rețelele de socializare.

Citește și  Un joc erotic prin Skype se termină în tragedie: un tânăr în vârstă de 30 de ani moare în fața ecranului

După cinci ore pe masa de operație Lyndsay  Colosimo în vârstă de 38 de ani începuse să se simtă rău, dar nu era niciun medic ca să-i ceară ajutorul. La doar câteva zile după operație  carnea din jurul tăieturilor ei a început să putrezească și să devină neagră. Începuse să nu-și mai simtă picioarele și să vomite în continuu. Deși ar fi trebuit să rămână în Columbia doar 20 de zile, femeia a rămas alte 12 zile, dar starea ei se înrăutățea din ce în ca mai mult. Stomacul i se umpluse cu lichid iar rănile deveneau din ce în ce mai negre: a fost diagnosticată cu necroză.

La întoarcea în Florida femeia a fost internată de urgență la spital și a fost supusă mai multor intervenții chirurgicale. Medicii i-au diagnosticat o infecție cu bacteria E-coli.

„Această decizie  aproape că mi-a costat viața , am făcut celulită și am încă o dureri constante în punctulele de incizie”.

1 3 2 2

Sursa: Mirror

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.