Sfântul Valentin de groază pentru amantul care a căzut de la balcon pentru a scăpa de loviturile unui soț înfuriat

Sfântul Valentin de groază pentru amantul unei femei care a căzut de la balcon pentru a scăpa de bătăile soțului ei. Bărbatul a fost rănit și a fost dus la spital.

El, ea și iubitul
În localitatea italiană Cava de ‘Tirreni, în provincia Salerno, această poveste este pe buzele tuturor. Povestea frumoasei îndrăgostite care a petrecut Ziua Îndrăgostiților cu iubitul ține pe toată lumea lipită de social media și pe WhatsApp.

Faptele
Doi îndrăgostiți decid să petreacă Ziua Îndrăgostiților în casa ei, profitând de absența lui. Păcat însă că la un moment dat soțul se întoarce acasă mai devreme decât se aștepta, împreuna cu fratele, tatăl si sora femeii.

Citește și Este un bărbat sau un câine? Iluzia optică care a împărțit internetul în două

Amantul care se simțea pe bună dreptate în pericol, vede balconul casei ca singura soluție de evadare. Încearcă să coboare, dar ceva nu merge bine: alunecă și cade la pământ.
Bărbatul este rănit grav și are nevoie de îngrijiri medicale. Femeia, la început a încercat să ascundă totul, dar văzând că dragostea ei era în stare gravă (fracturi și răni pe corp), s-a predat în fața probelor și a alertat ambulanța.

La fața locului au ajuns și polițiști, cărora nu s-a putut abține să nu admită motivul prezenței sale și dinamica a ceea ce s-a întâmplat.

Acum protagoniștii sunt vânați pe rețelele de socializare, chiar dacă orașul este împărțit: sunt cei care vor să știe cu orice preț ce se va întâmpla în continuare și cei care, pe de altă parte, consideră că este rușinos să speculezi un astfel de fapt.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, LinkedinOdnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.