Seychelles redeschide turiștilor, dar numai dacă s-au vaccinat

În timp ce întreaga lume discută oportunitatea unui pașaport pentru persoanele vaccinate împotriva covid , Seychelles anticipează și redeschide turiștilor care pot dovedi că au primit deja vaccinul. Acest lucru a fost anunțat de ministrul turismului arhipelagului de pe coasta Africii de Est.

O alegere care pare aproape obligatorie pentru o țară care prosperă în turism și care a suferit consecințe economice foarte grave din cauza pandemiei mondiale odată cu oprirea vacanțelor și a călătoriilor. Oricine dorește să rezerve deja pentru următoarele vacanțe în Seychelles ar trebui să știe, totuși, sezonul pentru turiști va începe doar din martie și va putea evita să stea în carantină numai după ce a demonstrat că a fost supus vaccinului, ambele doze acolo unde este necesar, și test covid negativ efectuat în cele 72 de ore anterioare sosirii.

Citește și De la incendiile din Australia la Covid: videoclipul emoționant care spune povestea anului 2020

Ministerul Turismului și Sănătății speră că până în martie cel puțin 70% din populația din Seychelles va fi vaccinată și, prin urmare, imunitatea de turmă va fi atinsă. Campania de vaccinare, care a început deja în ultimele zile, se bazează pe vaccinul chinez donat în 50.000 de doze din Emiratele Arabe Unite.

Printre primele persoane care s-au vaccinat a fost președintele Wavel Ramkalawan, în direct la televizor dintr-un spital din capitala Victoria.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.