Seychelles, rechinul ucigaș: o turistă se află în condiții grave după cea fost atacată în timp ce înota

O turistă franceză a fost atacată de un rechin iar acum se află în condiții grave la spital.  Atacul  a avut loc în arhipeleagul Seychelles din Africa de Est. Acest lucru a fost anunțat de Dominique Mas, ambasadorul francez în celebra stațiune turistică din Oceanul Indian. Femeia a fost rănită la braț în timp ce înota în largul insulei Praslin , a doua cea mai importantă insulă din arhipelag și a fost transportată imediat la spitalul unde a fost operată.

Citește și O îngrijitoare a fost oparită cu apă fierbinte pentru că nu a găsit o…foarfecă

Potrivit lui Mas, viața femeii de 45 de ani nu este în pericol. Atacurile rechinilor în apele din Seychelles sunt rare. Ultima constatare datează din august 2011, tot în largul insulei Praslin. În acea ocazie doi turiști, unul francez și celălalt britanic au fost uciși.

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.