Șeriful Swanson, cealaltă față a poliției americane: „Suntem aici să protestăm cu voi ”

Chris Swanson este șeriful din Genesee County, Michigan, și a susținut un discurs viral pe web: “Singurul motiv pentru care suntem aici este să ne asigurăm că veți fi auziți,  doar pentru asta!”

Ceea ce incendiază Statele Unite nu este doar un protest împotriva poliției. Și pentru a dovedi acest lucru mulți agenți  refuză să lupte  împotriva manifestanților, și protestează cu ei. Unul dintre simbolurile polițiștilor acestei solidarități este Christopher Swanson, șeriful din Genesee County, Michigan, care a susținut un discurs viral pe web: „Singurul motiv pentru care suntem aici este să ne asigurăm că veți fi auziți, doar pentru asta! “.

George Floyd, autopsia independentă contrazice cea a autorităților: „A murit prin asfixiere”

“Să nu credeți că suntem toți ca Derek Chauvin. Nu suntem, el nu ne reprezintă. Suntem aici să protestăm cu voi, ieșim pentru a ajuta oamenii. Vreau să facem o procesiune, nu un protest.”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter, și VK

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.