Serbia, mass-media: sârmă ghimpată la frontieră pentru a opri fluxurile de imigranți

Se pare că Serbia a început să plaseze o barieră de sârmă ghimpată pe granița de sud cu Macedonia de Nord, cu scopul de a contracara orice flux masiv  de imigranți ilegali. Acest lucru a fost raportat de o parte din mass-media din Belgrad, care citează declarațiile primarului din Presevo, Sciprim Arifi, potrivit cărora construcția barierei ar face parte dintr-un acord cu UE.

Noua profeție a lui Bill Gates: „Vor fi mult mai multe victime din cauza supraîncărcării sistemelor de sănătate”

Cu toate acestea, nici o confirmare nu a ajuns până acum de la autoritățile sârbe.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.