Serbia desfășoară armata împotriva imigranților de la granița cu Croația

Serbia a desfășurat armata în orașul Sid, la granița cu Croația, pentru a „proteja populația de împotriva  amenințărilor și furturilor” din partea celor 1.500 de imigranți găzduiți în trei tabere din zonă. Cel puțin 4 mii de imigranți sunt blocați în zonă, care au urmat ruta balcanică sperând să poată intra în Uniunea Europeană.

Potrivit autorităților, după încheierea urgenței coronavirusului, imigranții au început să amenințe populația și să fure.

Croația, plângerea ONG-ului: poliția „marchează” imigranții care trec frontiera. „Umilitor și traumatic”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.