Serbia, avion evacuat din cauza unei alarme cu bomba

Serbia, avion evacuat din cauza unei alarme cu bomba

Un  avion la bordul căruia se aflau 135 de persoane a foast evacuat din cauza unei alarme cu bombă. Avionul aparținând companiei Lufthansa se afla pe aeroportul Nikola Tesla din Belgrad și se prăgătea pentru un zbor spre  Frankfurt.

 

Avionul a fost evacuat în această dimineață .  La bord existau 130 de pasageri și cinci membri ai echipajului, a anunțat Agenția de știri din Serbia, Tanjug. Pe post se află mai multe ambulanțe și forțe de ordine.

De Ana Moldovan

Te-ar putea interesa și Japonia, incendiu de proportii la Kyoto Animation: „Sunt morti si raniti” / VIDEO

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.