Separate la naștere, mama și fiica se reîntâlnesc după 81 de ani !

Eileen Maccken, în vârstă de 81 de ani, și-aa petrecut toată viața să-și caute mama. Eileen a fost luată de lângă mama ei și a fost crescută într-un orfelinat din Dublin.
Crescută într-un orfelinat din Dublin, ea și-a căutat  mama naturală pe viața. Eileen Macken, în vârstă de 81 de ani, a găsit-o abia acum și când mama ei are 104 ani. Eileen și Elizabeth s-au întâlnit în Scoția, unde locuiește mama ei și unde a descoperit că mai are doi frați. Unul dintre ei i-a deschis ușa casei…

Cu ajutorul arborelui genealogic, Eileen a aflat că mama ei este încă în viață și că trăiește în Scoția.  “Când am aflat că mama mea era încă în viață – a spus Eileen reporterilor – nimic nu m-ar fi putut împiedica să o întâlnesc “. Și așa a fost. Cele două femei au rămas împreună timp de trei zile în casa scoțiană.

Preot pedofil violează un copil de 9 ani: condamnat la plata sumei de 620.000 de euro

“În momentul în care m-a prezentat la ușă. mam acitea ziarul și i-am spus cine sunt și că m-am născut în Irlanda. În acel moment și ea mi-a spus că s-a născut tot în Irlanda și atunci și-a dat seama cine sunt. Era foarte entuziasmată de ideea că m-a regăsit și nu mă mai lăsa de mână”.

Casa  în care a crescut doamna Macken este una dintre multele care au ajuns în ochii furtunii de către comisia specială a guvernului irlandez. Casele de acest tip erau de obicei instituții în care femeile care rămâneau însărcinate și nu erau căsătorite dădeau  naștere copiilor lor și dați în adopție.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.