Sentința rușinoasă a judecătorilor împotriva unui agent de pază care a violat o fetiță de 3 ani

Observase o fetiță de trei ani, confuză și rătăcită într-un mall. În loc să o ajute să își găsească mama un agent de pază a crezut cuviință să ducă fetița într-un loc izolat, și să abuzeze sexual de ea.

O poveste înfiorătoare despre un agent de pază în vârstă de 30 de ani, într-un centru comercial din Sydney, Australia.

Bărbatul, Mohammad Hassan Al Bayati, în decembrie 2016 a găsit copilul în apropierea locului de joacă, unde fusese lăsat de mama ei împreună cu sora ei mai mare, care pe avea atunci șapte ani. În loc să o însoțească la mama ei, paznicul de securitate a luat fetița de mână și a dus-o sub o scară în fața ieșirii de urgență și a abuzat de ea, scrie Daily Mail.

Este fiul diavolului”: băiețel de 2 ani, abandonat în parc

Observase o fetiță de trei ani, confuză și pierdută într-un mall. În loc să o ajute să își găsească mama, cu toate acestea, un agent de pază crezuse de cuviință că este mai bine să  ducă pe fetiță într-un loc izolat, pentru a o abuza sexual.

După aproximativ unsprezece minute, bărbatul de 30 de ani a dus înapoi copila în locul  de joacă unde se afla mama ei. Ca și când nu s-ar fi întâmplat nimic,  bărbatul a mustrat-o și pe femeie: „Trebuie să fii mai atentă, nu poți lăsa copiii singuri în centre comerciale,sunt oameni foarte periculoși”.

Câteva zile mai târziu, copila cu o luciditate extremă a povestit  părinților tot ce s-a întâmplat.

”Am vrut să se odihnească”, mama pune vodcă în tubul prin care se hrănea fiul ei cu handicap

Luciditatea extraordinară și povestirea copilei au surprins chiar și anchetatorii, care au intervenit după plângerea părinților. De fapt, chiar și  judecătorii au lăudat copila pestru istețimea ei și pentru faptul cum a povestit cu lux de amănunte abuzul chiar și în fața unei traume greu de depășit.

La început, Al Bayati a negat orice acuzație, dar pentru el a fost dată sentința, dar o sentința rușioasă:  patru ani și jumătate de închisoare, care, însă, în cazul unei bune conduite ar putea fi redus la doi ani și jumătate. Între timp fetița este în continuare în mâna unei echipe de psihologi, iar pentru ea acel abuz este o condamnare PE VIAȚĂ !

De Marius Oprea

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.