Selfie ucigas. O profesoara a cazut de la etajul al 27-lea

O profesoară portugheză s-a urcat pe balconul unui bloc de la etajul a 27-lea din Luxor, Panama pentru a-și face un selfie cât mai perfect. În timp ce femeia încerca să prindă cât mai bine panorama s-a dezechilibat și a căzut în gol.

 

Întreaga scenă s-a petrecut în doar câteva secunde. Un grup de mucitori au fost martori al teribilei tragedie și chiar dacă au încercat să o convingă să renunțe la ideea sinucigașă, dar nu a folosit la nimic. Femeie a ignorat complet rugămințile lor și s-a prăbușit de pe balcon.  Inutile să spunem că femeia a murit pe loc…

Cel mai probabil, femeia s-a dezichilibrat din cauza unei rafale de vânt puternice.

 

Tânăra profesoară a lăsat în urmă doi copii mici cărora le va fi gru să înțeleagă că mama lor a murit din cauza unei decizii proaste….din cauza unui selfie.

Te-ar putea interesa și Traficul de organe: soarta terifianta a migrantilor care nu platesc

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.