Selfie cu Maradona mort în sicriu: șoc și rușine în Argentina

Selfie cu Maradona mort în sicriu. Fotografiile macabre fac înconjurul rețelelor de socializare și declanșează discuția dintre cei care le aprobă și cei care le critică. Avocatul familiei: „Nu se va termina aici, ticăloșilor”

Selfie-ul rușinii în cea mai neagră zi pentru iubitorii fotbalului. Trei angajați ai companiei de pompe funerare care s-au ocupat cu înmormântarea lui Diego Armando Maradona s- au fotografiat lângă sicriu , cu degetul mare în sus pentru a imortaliza memoria. Știrea a început să circule datorită site-ului brazilian Globo, care apoi a făcut înconjurul rețelelor de socializare.

Citește și Putin ar avea o fiică secretă în vârstă de 17 ani, mama ei devenind milionară peste noapte

Unul dintre manageri, un angajat al companiei, a fost concediat pe loc. Acum se caută identificarea celor alți doi autori ai gestului rușinos. „Sunt necinstiți, vor plăti pentru asta . Vreau să-i cunosc personal, sunt lași laș ”, a declarat avocatul Maradonei, Matias Morla. Agenția funerară și-a cerut scuze familiei fostului campion mondial și a anunțat site-ul web Todo Noticias al grupului Clarin că angajatul a fost concediat pe loc.

Între timp, înmormântarea lui Diego Armando Maradona a avut loc în cimitirul Jardín de Bella Vista din Bueno Aires la finalul unei ceremonii intime și religioase. Printre cei prezenți s-au numărat fiicele sale Dalma, Gianina și Jana, fosta soție, Claudia Villafañe, și fosta sa parteneră Verónica Ojeda. De asemenea, a fost prezent și nepotul său Johnny, care locuia cu el. Sicriul a fost îngropat înfășurat într-un steag argentinian. Deși ceremonia a fost rezervată doar membrilor familiei, unele posturi tv au introdus drone cu telecamere pentru a difuza  înmormântarea.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.