Selfie cu casa în flăcări: gestul pompierilor care a scandalizat internetul

Un grup de pompieri a stârnit furia americanilor după ce întreaga echipă, destul de numeroasă, s-a fotografiat în fața unei case mistuite de flăcări, în loc să stingă incendiul. Localnicii au acuzat pompierii de nepăsare, pentru că în timp ce se pozau, clădirea ardea din temelii.

Explicaţia pentru care a fost făcută fotografia a fost: “Pompierii au luat o pauză pentur a-şi face un selfie de Anul Nou!” Gestul lor nu a fost însă pe placul superiorilor și i-au avertizat că urmează sancțiuni.

Citește și Două surori tinere s-au căsătorit cu trei frați înstăriți de 80 de ani: moștenirea este mare

Administratorii paginii de Facebook Detroit Fire Incidents au scos fotografia după ce au primit mai multe mesaje de la pompieri îngrijoraţi pentru slujbele lor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.