Selfie criminal! O tânără model cade de pe o faleză de la 30 de metri și moare

Un model britanic a murit duminică dimineață, în timp ce își făcea un selfie pe o stâncă din Australia .

Madalyn Davis , 21 de ani, s-a prăbușit de la o înălțime de 30 de metri în rezervația Diamond Bay din Sydney, în jurul orei 6.30, a informat poliția. Fata fusese la o petrecere în Vaucluse sâmbătă seara, înainte ca ea și cei șapte prieteni să se hotărască să se îndrepte spre stânci pentru a privi răsăritul soarelui.

Se pare că tinerii s-au urcat pe margine aunui gard care delimita prăpastia.  Trupul lui Madalyn a fost găsit în apă la patru ore după sosirea salvării. Tânăra model ajunsese în Australia din Lincoln  la sfârșitul anului trecut, ultima oprire după ce a vizitat multe alte țări, inclusiv Thailanda. Își luase timpul să călătorească pentru a explora mai multe țări.

Citește și Gest nebun: un bărbat se află în condiții disperate la spital după și-a tăiat singur hemoroizii cu foarfeca

Nu este primul incident de acest tip, iar stâncile sunt un punct de reper pentru turiștii care doresc să facă fotografii și să le posteze pe Instagram sau alte rețele de socializare. În luna august a anului trecut, o tânără de 27 de ani a murit în timp ce încerca să facă și o fotografie pe marginea aceeași stânci.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.