”Selfie criminal”: o tanara de 19 ani a cazut de la etajul 10 al unui hotel

”Selfie criminal”: o tanara de 19 ani a cazut de la etajul 10 al unui hotel

O studentă în vârstă de 19 ani a decedat după ce a căzut de la etajul al zecelea al unei hotel în timp ce încerca să-și facă un selfie. Viktoria Grinkevich, duminică  seara  se afla în capitala lituaniană, Vilnius, când, după ce a  intrat în camera de hotel a încercat să-și facă un selfie cu având luminile orașului ca fundal.

 

Prietenii au declarat autorităților că tânăra s-a împiedicat de un scaun și a căzut în afara balconului. Chiar dacă a încercat să se țină de balustradă, tânăra a alunecat și a căzut în gol de la etajul al zecelea murind pe loc. Intervenția medicilor de pe ambulanță a fost inutilă.

 

Victoria era studentă în al doilea an la universitate.

 

Te-ar putea interesa și Cinci romani condamnati la 10 ani de puscarie după ce au violat o tanara in Marea Britanie

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.