Seism extrem puternic între Cuba și Jamaica: șoc de magnitudine 7.8

Seism extrem puternic între Cuba și Jamaica: șoc de magnitudine 7.8

Un cutremur violent a lovit Insulele Cayman . Cutremurul de magnitudine 7,8 a fost resimțit și în insulele vecine, precum Cuba și Jamaica . Momentan, nu se știe dacă există răniți sau morți după seismul puternic , care a avut loc în urmă cu câteva minute.

Citește și Cutremurele, alarma geologilor: “În Atlantic, pământul se deschide”

Conform raportului Ingv, șocul a fost înregistrat la ora 21.10 ora României, ora 14.10 locală, la o adâncime de 10 km. Se așteaptă actualizări suplimentare. Șocul a fost resimțit în mod clar și în Bahamas și Honduras și mii de rapoarte au ajuns din Haiti. A fost emis un avertisment de tsunami pentru Jamaica, Insulele Cayman și Cuba.

Știre în curs de actualizare

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.