Seism extrem puternic cu magnitudinea de 6,3 în Insulele Solomon

Un cutremur extrem puternic a fost resimțit în Insulele Solomon , cu un epicentru situat la aproximativ 17 kilometri de Kirakira. Seismul a avut o magnitudine de 6,3 grade pe scara Richter și o adâncime estimată de aproximativ 34 de kilometri.

Citește și O mamă malefică și-a torturat și înfometat fiul: la 16 ani cântărea doar 26 de kilograme

Un șoc de această magnitudine se poate simți până la 160 km și poate provoca daune grave structurilor și clădirilor. Potrivit USGS cutremurul a avut loc  la 6:02 am luni, 27 ianuarie. Exact cu un an mai devreme, pe 26 ianuarie 2019 , două cutremure cu o magnitudine mai mare de 6 grade au lovit Insulele Solomon, din nordul Australiei. Primul cu o magnitudine de 6,0 a fost raportat la 3:07; în timp ce al doilea, la ora 4:51 a făcut pământul să tremure cu o putere de 6,2 pe scara Richter.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.