Seism extrem de puternic în Turcia: cutremur cu magnitudinea de 6,9

Un cutremur de 6,9 ​​grade pe scara Richter a fost înregistrat în Turcia în jurul orei 18:00 în estul țării. Panică în Turcia, unde un cutremur de 6,9 ​​grade pe scara Richter a fost înregistrat în estul țării chiar înainte de ora 18.00

Citește și Maroc, coșmarul unei tinere de 17 ani: violat de un grup de cel puțin 20 de bărbați timp de 25 de zile

În acest moment, știrea este încă foarte fragmentată, dar este sigur că șocul a lovit o zonă din apropiere  a orașului Diyarbakir , capitala provinciei omonime cu majoritate kurdă și care, prin urmare, ar fi putut provoca pagube sau răniți.

UPDATE: cel puțin patru persoane au murit și mai multe clădiri s-au prăbușit

https://twitter.com/rizgar123456/status/1220786063213572098

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.