Seism extrem de puternic în Papua Noua Guinee: magnitudinea de 6,4 grade pe scara Richter

Institutul de Geofizică și Vulcanologie USGS au detectat un puternic cutremur cu o magnitudine de 6,4 grade pe scara Richter din Papua Noua Guinee. Seismul a lovit insula la azi dimineață la ora 5:53 (ora României) la o adâncime de 25 de kilometri.

Unul dintre ultimele seisme  majore  din Papua Noua Guinee a fost înregistrat în ianuarie când pământul s-a cutremurat cu o putere de 6,0 grade. Tot în luna aprilie teritoriul s-au înregistrat și alte cutremure În special, la 12 aprilie, un cutremur de 5,3 magnitudine, a afectat zona Rabaul și Kokopo. În acest caz, în plus, adâncimea a fost foarte redusă (10 kilometri).

Cutremur puternic în România de 5 grade în zona seismică Vrancea – Galați

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.