Seful talibanilor a fost arestat intr-o baie, in timp ce 10 garzi de corp au fost ucisi

Seful talibanilor a fost arestat intr-o baie, in timp ce 10 garzi de corp au fost ucisi

Haji Mohammad Ramin a fost arestat de forțele afgane și americane în provincia Baghlan, în nord-estul țării. Conducătorul unui atac asupra unui sediu al poliției a fost arestat după ce a fost găsit ascuns într-o baie. Haji Mohammad Ramin a fost prins în viață de către forțele afgane și americane din provincia Baghlan după ce 10 din gărzile sale de corp au fost uciși.

 

El a fost descris de forțele de securitate afgane ca fiind “șef de informații al talibanilor” pentru zona Baghlan.

 

Pe 5 mai, un atentator sinucigaș la sediul poliției din provincia Pul-e-Khumri a ucis 13 ofițeri de poliție și a rănit 50 de persoane, inclusiv 20 de civili. Vineri, reprezentantul SUA pentru pace, Zalmay Khalilzad, care conduce o a șasea rundă de discuții la Doha, a scris pe Twitter un mesaj talibanilro: că a spus talibanilor că “poporul afgan, frații și surorile lor, vrea ca acest război să se încheie. Este timpul să punem jos armele, să oprim violența și să îmbrățișăm pacea”, a postat Khalilzad.

 

Talibanii au răspuns spunând că Khalilzad “ar trebui să uite de ideea de a ne pune jos armele”.

Te-ar putea interesa și Burkina Faso, atac jihadist asupra unei biserici: un preot si cinci credinciosi au fost ucisi

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.