Seară de Revelion agitată în Vatican: Papa Francisc lovește peste mână o femeie care l-a smucit cu violență VIDEO

Un moment de nervozitate aseară pentru Papa Francisc . Pontiful coborâse în Piața Sf. Petru  pentru a-i saluta pe credincioși  – adulți și copii – care se adunaseră în fața Bazilicii . Totul părea să meargă bine până când o femeie a reușit să-l apuce de mână pe Papă și l-a tras cu violență către ea. Poate dorea să-i vorbească…. Bergoglio, enervat din cauza acelui gest a reacționat din impuls și a lovit-o pe femeie de două ori peste mână.

Papa Francisc este și el o ființă umană , chiar dacă înalta sa poziție religioasă și instituțională ne determină să- l idealizăm și să-l imaginăm mereu impecabil în toate situațiile de natură publică. Dar  nici măcar Sfântul Părinte nu este cruțat de sentimente de supărare și nervozitate

Citește Ar fi putut fi un masacru de Anul Nou: planul unui atac terorist descoperit la timp

Totul s-a întâmplat foarte repede, iar agenții securității care îl însoțeau nu au avut timp să intervină.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.