Se uită la rafturile goale și începe să plângă: o bătrână într-un supermarket în zilele Coronavirusului

O bătrână se uită la rafturile goale ale unui supermarket din Port Melbourne, Australia . Câteva clipe mai târziu a izbucnit în lacrimi. O imagine cu adevărat emblematică, care a fost făcută ieri, joi, 19, în jurul prânzului, într-un magazin Coles luat cu asalt în aceste zile pandemia Coronavirus . Reporterul Nine News, Seb Costello, a postat imaginea pe Twitter și a spus că femeia este „în lacrimi”

“Această fotografie ne face să înțelegem cine suferă cu adevărat de această tendință inutilă de cumpărare a tot ce ne stă în cale “, a scris el. “Din cauza pandemiei oamenii speriați  au cumpărat și articole de Crăciun “, adaugă Costello.  După ce au văzut fotografia „sfâșietoare” , utilizatorii Twitter au arătat degetul către „cumpărătorii nebuni”.

Citește și VIDEO / Coronavirus, panică în supermarketurile franceze: lupta pentru ultimul borcan de Nutella

„ Această fotografie mi-a rupt inima ,vârstnicii au dat deja mult societății, de ce nu avem grijă de ei ?? Ar fi atât de ușor … Doar o porție … vă rog, aveți grijă de cei vulnerabili “, a scris o persoană. În acest moment sunt foarte dezamăgit în țara noastră, în special de disprețul nostru flagrant față de bătrânii noștri”, a adăugat un alt australian pe rețelele de socializare.

 

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.